Stunning Beachfront Villa on Mediterranean

Seluruh vila. Hos: Fatma

  1. 8 tetamu
  2. 3 bilik tidur
  3. 6 katil
  4. 2 bilik mandi
Tunggu apa lagi
Ini salah satu daripada beberapa tempat di kawasan ini yang mempunyai kolam renang.
Hos dengan penarafan tinggi
Fatma telah menerima penarafan 5 bintang daripada 100% tetamu baru-baru ini.
Komunikasi yang sangat baik
100% daripada tetamu terkini menaraf 5 bintang Fatma untuk komunikasi.

AirCover

Setiap tempahan termasuk perlindungan percuma daripada pembatalan Hos, ketidaktepatan penyenaraian, dan isu lain seperti masalah mendaftar masuk.
Sesetengah maklumat telah diterjemahkan secara automatik.
Indulge yourself at our stunning beachfront villa.
Newly renovated vacation villa at the edge of white sand beaches and turquoise waters.
Hosts 8 people in separate 3 bedrooms:
- A master bedroom with two double bed and own bathroom;
- 2nd spacious room with two queen beds;
- a 3rd room with one queen bed;
- master bathroom;
- a spacious living area and dinning area; and
- a spacious garden and a roof overseeing the sea.

Kemudahan di penginapan ini

Pemandangan pantai
Pemandangan laut
Dapur
Tempat letak kereta percuma di premis
Kolam
TV
Mesin basuh
Penyaman udara
Tidak tersedia: Penggera karbon monoksida
Tidak tersedia: Penggera asap

7 malam di EG

29 Okt 2022 - 5 Nov 2022

2 ulasan

Lokasi anda

Mesir

All the unites in the compound are owned by very well educated and the top-notch university professors. The unites are built on only 30% of the compound area with the remaining 70% green and pedestrian area. The compound is pretty quite and relaxing.

Dihoskan oleh Fatma

  1. Menyertai sejak April 2022
  • 5 Ulasan
  • Identiti disahkan
  • Kadar jawapan: 100%
  • Masa menjawab: dalam masa sejam
Untuk melindungi pembayaran anda, jangan sesekali menghantar wang atau berkomunikasi di luar laman web atau aplikasi Airbnb.

Perkara yang perlu diketahui

Peraturan penginapan

Daftar masuk: Selepas 15:00
Daftar keluar: 11:00
Tidak sesuai untuk haiwan kesayangan
Parti atau majlis tidak dibenarkan

Kesihatan & keselamatan

Amalan keselamatan COVID-19 Airbnb terpakai
Penggera karbon monoksida tidak dilaporkan Tunjuk selanjutnya
Penggera asap tidak dilaporkan Tunjuk selanjutnya

Polisi pembatalan